We gaan op kamp!

Grote euforie bij alle KSA’ers: wij gaan op kamp! Na elkaar een lange tijd moeten gemist te hebben, zullen we ons jaar toch samen kunnen afsluiten. Wij hebben er alvast super veel zin in!

De Nationale Veiligheidsraad heeft zonet aangekondigd dat ons kamp deze zomer kan doorgaan, uiteraard mits bepaalde voorwaarden. We wisten echter al een tijdje dat we ons kamp niet zouden kunnen organiseren op de manier die we al jaren gewoon zijn.

Wij gaan alvast volop aan de slag met het nieuws van de Veiligheidsraad. We zullen kijken hoe we alles perfect kunnen organiseren zodat de veiligheid van alle leden, leiding én koks zo goed mogelijk gegarandeerd kan worden. We zullen uiteraard ook veel aandacht schenken aan de hygiëne en de handjes zullen zeer veel gewassen worden, tot vervelens toe.

Momenteel zitten ook wij nog met vele vragen. We laten ons begeleiden door onder andere de koepel van KSA Noordzeegouw om alle mogelijke problemen te vermijden. We zorgen ervoor dat alles voor ons duidelijk is en van zodra we meer weten brengen we ook jullie op de hoogte.

Mits de voorwaarden zullen wij er toch opnieuw een spetterend kamp van maken, da’s zeker! Zet gerust al jullie valies klaar, want binnen een grote maand is het zo ver!

Tot snel en wij missen jullie!

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

I accept the Privacy Policy