Zijn jullie klaar voor de kampdag?

Zoals velen wel al verwacht hadden zal ons jaarlijks minikamp niet kunnen doorgaan. Gelukkig mogen er wel nog spelnamiddagen doorgaan voor de kabouters en jongknapen. Jullie leiding heeft een leuk idee ter vervanging van het minikamp: een mini-kampdag! Omdat overnachten niet is toegestaan blijven we een hele dag op de bollaert om samen leuke spelletjes te spelen. Maar wat dat is blijft nog even geheim 

De mini-kampdag gaat door op zaterdag 13 februari van 9u tot 17u op de bollaert. Jullie doen best warme kleren aan want buiten spelen is nog altijd sterk aangeraden. Over de middag krijgen jullie van de leiding een lekkere kamp-maaltijd voorgeschoteld. Dat zal leuk worden! Wij zijn alvast enthousiast! 
Ook voor de oudsten laten we het kamp uiteraard niet zomaar voorbij gaan. Voor hen staat ook een toffe dag gepland met activiteiten, online weliswaar. Hou dus zeker zaterdag 13 februari vrij! De activiteit zal starten om 10 u en bestaat uit 3 spelblokken met pauzes. Voor de activiteit zullen we een spelbox komen leveren die gebruikt zal worden tijdens de spelletjes. In de avond staat er een verrassingsactiviteit gepland waar heel het gezin aan kan deelnemen. Wanneer we wat dichter komen, sturen we jullie nog een mail met de verdere informatie. Wij hebben er alvast suuuuper veel zin in!!

Stevige KSA-groet!
De leiding

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

I accept the Privacy Policy